کد خبر: 3609703
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۹
فتحی‌پور خبر داد:

برگزاری ضیافت های افطاری روزه اولی ها در گیلان

گروه فرهنگی: مدیر روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش‌آموزان گیلان از اجرای طرح کشوری جشن روزه اولی‌ها در شهرستان های مختلف استان خبر داد.

مهیار فتحی پور، مدیر روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان استان گیلان در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، از برگزاری ضیافت افطاری ویژه روز اولی ها خبر داد و اظهار کرد: در اجرای طرح کشوری جشن روزه اولی‌‌ها، سفره های افطاری ویژه روزه اولی ها از سوی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گیلان در شهرستان های مختلف استان گسترده می شود.

وی افزود: برپایی محفل نورانی انس با قرآن کریم، سخنرانی، اجرای مسابقه و اهدای جوایز از جمله دیگر برنامه ها در برگزاری طرح جشن روزه اولی ها است.

فتحی پور به جا نهادن خاطره به یادماندنی برای نوجوانان عامل به احکام و واجبات دینی را بسیار مهم عنوان و خاطرنشان کرد: در همین راستا توجه ویژه به روزه اولی ها در ماه مبارک رمضان تاکید شده است.

وی طرح همخوانی و ختم دسته جمعی قرآن کریم را از دیگر برنامه های اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گیلان در ماه مبارک رمضان بیان و اضافه کرد: برنامه‌های فرهنگی تربیتی با عنوان فرزندان رمضان ویژه اعضای انجمن های اسلامی دانش‌آموزان نیز در استان به اجرا در آمد.

وی تصریح کرد: در این طرح مربیان قرارگاه و یا روحانی مسجد در جمع دانش‌آموزان و افراد شرکت کننده در طرح حاضر شده و با تشکیل حلقه دوستانه در مورد مسایل فضیلت حضور در مسجد، ثواب و برکات شرکت در نماز جماعت، فلسفه تاکید بر جماعت در اسلام و اهمیت تکریم و رسیدگی به مساجد با دانش آموزان بحث و گفت وگو می شود.

مدیر روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان استان گیلان گفت: جمع آوری کمک های دانش آموزان، اولیاء و غیره برای نیازمندان در قالب شبگرد کوفه از دیگر برنامه های این اتحادیه در ماه مبارک رمضان است.
captcha